Indian Blue Jeans

No Guts No Stories

Wij zijn benieuwd wat jullie van het merk Indian Blue Jeans (IBJ) vinden? Wij vinden dit namelijk echt een geweldig merk! Milan is ook altijd enthousiast als we kijken op de site van IBJ (helaas geen winkel in de buurt waar het verkocht wordt) en hij draagt dit merk heel graag.

Indian Blue Jeans heeft iedere collectie wel een paar hot items en Milan laat jullie deze vandaag zien. Hij draagt een set die hij hopelijk al heel snel aan kan, al ziet het er voorlopig qua weer toch niet zo mooi uit als ze voorspeld hadden helaas.

 

Milan draagt een donkerblauwe joggjeans. Ideaal voor kinderen die een gewone jeans niet fijn vinden zitten! Een joggjeans ziet er uit als een jeans, maar voelt aan als een joggingbroek. Milan vindt deze broek dan ook heel fijn zitten. Er zit knoopsgat-elastiek in de broek, waarmee je hem aan kunt snoeren; wel zo makkelijk.


Het T-shirt dat Milan draagt vinden wij een echte knaller! Heel leuk zo met die verschillende kleuren letters ‘INDIAN’ in een gaaf logo. Top! Dit donkerblauwe shirt voelt heel erg zacht aan; dat was bijna het eerste dat we allebei direct zeiden toen hij uit de doos kwam.

De groene hoodie is er één die Milan lekker vaak zal dragen: hij voelt ook zo zacht aan, heeft stoere details en is staat gewoon altijd leuk! Op de voorkant zit een buidelzak met extra ritszakje en een merklogo op de borst. De zwarte band met letters ‘Indian Blue Jeans’ op de achterkant vindt hij helemaal te gek..

Milan is 177 cm lang en draagt deze set in maat 176. Dit zit hem perfect! Hier kan hij nog wel een poosje mee door. De hoodie kan nu natuurlijk al lekker gedragen worden en dat is ook precies wat Milan van plan is!

Hoodie Indian Blue Jeans: €49,95
Jeans Blue Dann: €49,95
T-Shirt Rainbow: €34,99

Laten je weten wat je van deze set vindt? En heb jij ook iets gescoord uit deze gave collectie? Laat het ons weten; vinden we leuk!

Liefs, Milan & Cindy

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *