Be My Indian

De lente komt er bijna aan dus wij krijgen al helemaal de voorjaarskriebels in ons bol! Indian Blue Jeans is een super stoer en hip merk en Liv laat daar vandaag een toffe set van zien uit de 2e levering. Liv draagt een broekje met all over heart print. Daarop draagt ze een bijpassend off white t-shirt met korte mouwen met diezelfde hartjes print op de voorkant en de tekst ”Be My Indian”. Daarover draagt Liv een mooi lichtblauw jeans jacket. Wij vinden deze outfit echt geweldig en net als bij veel items die IBJ verkoopt zou ik het stiekem ook wel heel graag in mijn eigen maat willen hebben.

Pasvorm
Liv is 5 jaar en 116cm lang en bijna 18 kilo. Ze draagt van deze set ook maat 116 (6 jaar). Het setje valt perfect op maat. Liv heeft smalle beentjes dus bij haar benen is hij wat ruim. Nu is dit wel het model van het broekje (loose fit) en dat maakt het ook wel een stoer broekje. Het broekje heeft een mooie gladde en dunne stof en een fijne elastische band. Het spijkerjasje heeft ook een fijne stretch stof waardoor kids er heerlijk in kunnen bewegen en spelen. Ook het shirt valt bij de mouwen, hals en het lijf perfect.

Hoe te combineren
Indian Blue Jeans heeft meerdere toffe items om deze items te mixen. Het spijkerjasje is sowieso perfect bij vrijwel iedere outfit te combineren. Ik vind een spijkerjasje ook echt een must om ieder voorjaar te hebben. Deze heeft een prachtige kleur, fijne stof en niet teveel poespas waardoor hij fijn combineert. Het shirt is nu ook al goed te dragen op een stoere jeans (die van IBJ ook onwijs fijn zijn!). Om deze outfit compleet te maken verkoopt Indian Blue Jeans ook leuke bijpassende haaraccessoires met de hartjesprint.

Shoppen
Je shopt deze leuke items via de website van Indian Blue Jeans –> website Indian Blue Jeans
Het broekje kost 34,99 en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 176.
Het shirt kost 29,99 en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 176.
Het spijkerjasje kost 59,95 en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 176.
Je maat online uitverkocht of ga je liever in de winkel eerst passen kijk dan bij een van de verkooppunten –> Verkooppunten Indian Blue Jeans

Meer over Indian Blue Jeans
Indian Blue Jeans is een stoer fashionlabel voor kids tussen de 2 en 16 jaar. Ze staan bekend om hun onwijs fijne jeans maar hebben zoals je ziet nog veel meer te gekke items. Indian Blue Jeans is hip, stoer en comfortabel.
Website Indian Blue Jeans

Liefs,
Bianca & Liv

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *