Review+ Winactie Kikse Kids

Één van de upcoming merken van dit moment is het trendy merk ‘Ballin’. Vooral onder de jongeren is dit merk zeer gewild. Ballin is niet alleen voor jongens maar kan ook goed door stoere meiden gedragen worden! Dit super gave merk shop je nu bij Kiksekids. Adam laat jullie een shirt zien met bijpassende pet en jullie kunnen een shirt of pet van Ballin winnen!!! Hoe tof is dat?! Maar daarover straks meer.

Het shirt is verkrijgbaar in 4 basic kleuren; zwart, wit, donkerblauw of rood vanaf mt 128 t/m mt 176 voor 39,95 euro. Het petje is verkrijgbaar in zwart, blauw en rood voor 29,95 euro. Het petje is one size en verstelbaar aan de achterkant dus past altijd! Adam koos voor het zwarte shirt maar vond de blauwe en rode ook erg cool! Vooral het petje vindt hij helemaal té gek. Het maakt zijn outfit naar eigen zeggen echt helemaal af!

Maatadvies

Adam is ruim 155 cm lang en valt een beetje tussen maat 152 en maat 164 in. Hij draagt het shirt in mt 164 en het is nog wat aan de ruime kant. Ik twijfelde heel erg of een maat 152 nog zou passen en achteraf had die maat ook nog makkelijk gepast! Dus het shirt valt goed op maat tot wat ruimer.

Ballin

Ballin is een sportief, streetwear merk wat ontstaan is rond 2015 door de 19 jarige Auke de Geus. Het merk is vooral voor tieners en jongvolwassenen. De collectie bestaat voornamelijk uit kenmerkende Ballin shirts en sweaters, die bekend staan om een groot merkafdruk op de voorzijde. De meeste items en kleuren zijn vrij basic. In de nieuwe collectie zie je ook shorts, zwembroeken en petten. Alles is gemaakt van zeer hoge kwaliteit, dat vindt Auke ook prioriteit nummer één.

Kikse Kids

Kikse Kids is een groeiende shop die de laatste modetrends volgt, elk seizoen komen er dan ook weer nieuwe merken bij! Dit seizoen zijn er de gave merken; Raizzed, Ballin en Guess bij gekomen!!! Daarnaast hebben ze nog een uitgebreide collectie aan topmerken als; Retour, No’Bell, Quapi, Topitm, Like Flo, Tygo&Vito en B.Nosy. KikseKids is gevestigd in Heerlen en ze hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woon je niet in de buurt? Bij Kikse Kids is het mogelijk om via Facebook te bestellen, hoe handig is dat! Eigenaresse Natasha helpt je hiermee graag, het enige wat je hoeft te doen is een chat op Facebook te starten.

Verzenden kost slechts 3,95 euro en vanaf 50 euro verzenden ze gratis!!!

Winactie

Dan nu de winactie!!! Je maakt namelijk kans op een Ballin shirt of pet naar keuze, meedoen is simpel;

– Like Kiksekids op Facebook of Instagram.
– Like Kidsmusthaveblog op Facebook of Instagram.
– Laat in een reactie weten wat je wilt winnen en in welke maat en kleur!!
– Tag minimaal 2 vrienden of vriendinnen.
– Delen is lief.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *