Review Bristol

Wij lopen regelmatig binnen bij de Bristol, je hebt er leuke kleding voor een schappelijke prijs en een ruim aanbod aan té gekke schoenen! Deena laat jullie vandaag een gave jumpsuit zien en een paar trendy sneakers!

Deze jumpsuit mag toch echt niet ontbreken in je kast?! Hij is gemaakt van een dunne luchtige stof, ideaal voor de zomer! Je shopt hem in 3 verschillende kleuren; geel, rood en blauw, ieder met een ander printje. Wij hebben gekozen voor de gele met donkerblauwe/witte strepen.
De jumpsuit heeft wijde pijpen, die wat korter vallen, lekker zomers! Hij sluit door middel van knoopjes, bij de mouwen zitten roesjes en om je middel een koord.

Maatadvies

Deena is ruim 149 cm lang en draagt de jumpsuit in mt 152. Hij valt goed op maat en ze heeft nog genoeg groeiruimte over om er de hele zomer mee door te komen.

Eronder draagt ze een paar trendy sneakers. De sneakers zijn wit met de zomerse kleuren: roze, blauw en geel. Ze voelen heerlijk licht aan en dragen ook erg comfortabel. Ze vallen goed op maat en je shopt ze al voor 29,95 euro.

Voor welke kleur ga jij?!

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *