Lovestation22

Wij laten vandaag een super toffe jumpsuit zien uit de nieuwe Lovestation22 collectie. Liv is helemaal dol op blauw en stoere printjes dus dit pakje was bij binnenkomst al gelijk een succes! de combinatie van de kleuren, prints en details maakt Lovestation en ook weer dit item uniek.

Pasvorm
Ik had vooraf al gelezen dat deze jumpsuit niet heel groot viel en mijn dochter heeft normaal maat 116 maar daarom van deze maatje 122-128 besteld. Hij is nog wat ruim maar denk inderdaad dat Liv van een maatje kleiner niet de hele zomer plezier had gehad dus ik vind dit een goede keuze! Het pakje heeft ook een fijn trekkoord zodat je het mooi aansluitend kunt aantrekken. Ook is het knoopje aan voorkant super handig voor als de kids naar de wc moeten. Het pakje voelt fijn aan dus je dochter kan er perfect in bewegen en spelen.

Hoe te combineren
Je combineert deze stoere jumpsuit op de lente dagen met een paar stoere boots en een vestje en als de zomer er echt is met een paar stoere sneakers, slippers of sandalen. Ook tof hierbij zijn bijpassende kniekousen! Lovestation22 verkoopt kniekousen die hier perfect bij matchen.

Shoppen
Deze toffe jumpsuit shop je via de webshop van Zazi Brands. De officiele webshop van Lovestation22.
De jumpsuit kost 34,95 en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 152.
Zazi online shop.

Meer over Lovestation22
-Het bekendste en oudste merk van Zazi Brands is LoFff.
Begonnen in 2005, voor meisjes die houden van zwierige en vaak ook feestelijke kleding. LoFff heeft sinds een aantal jaren ook een babycollectie, voor meisjes vanaf 3 maanden. Zodat ook de kleintjes vast een beetje mee kunnen doen.

-Dan is er LoveStation22.
Ook voor meisjes, van een jaar of 2 tot een jaar of 12. Dit merk – gestart in 2014 – is grotendeels geïnspireerd op de natuur. Hier vind je vaak prachtige dierenprints op de vrolijke en kleurrijke kleding, en prachtige fotoprints afgewerkt met grappige details.. Zebra’s, flamingo’s, paarden en katjes – het past allemaal.

-Het broertje van LoveStation22 is Legends22.
Ons eerste merk voor jongens. Ook hier veel kleur, soms dierenprints, maar ook stoere elementen. Legends22 is voor jongens van 2 tot 12. Gestart in 2016 zijn er steeds meer winkels die dit merk verkopen. Vanaf zomer 2019 is er ook een Mini Legends collectie voor jongens van 3 – 18 maanden.

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *