Review Varifashion4kids

Varifashion4kids is een leuke webshop voor jongens en meiden waar ze trendy en betaalbare merkkleding verkopen als; Blue Seven, DJ Dutchjeans, Dirkje, 4PRESIDENT en Zero Jeans. Je kunt hier terecht vanaf mt 56 t/m mt 176. Varifashion4kids is meer dan alleen een webshop; je kunt er altijd op afspraak langs gaan om te passen, voor maatadvies of om je bestelde kleding af te halen. Eigenaresse Anja houdt van gezelligheid en is daarom regelmatig op jaarmarkten en evenementen te vinden. Helaas zijn die door de Corona nu tijdelijk niet meer mogelijk. Daarom heeft Varifashion4kids nu elke dag een leuke dagaanbieding. En ook dit gave jurkje shop je alleen vandaag in de aanbieding met maar liefs 20 % korting. Gebruik daarvoor code; ck294 bij het afrekenen.

DJ Dutchjeans

DJ Dutchjeans is kleding met een stoere, urban look en een creatief design. Ze maken betaalbare kinderkleding waarin kinderen zich blij voelen. Met comfortabele stoffen en fijne pasvormen wil je de kleding van DJ Dutch Jeans eigenlijk nooit meer uit! Elk seizoen is er een complete collectie met shirts, truien, broeken en jurken beschikbaar in leuke kleuren en motiefjes.

Review

Zoals jullie inmiddels wel zullen weten zijn wij gek op panterprintjes! In dit geval zijn we niet alleen verliefd op de print maar ook op de prijs! Het jurkje is al verkrijgbaar vanaf 26,99 euro. En alleen vandaag shop je hem nog eens extra goedkoop! Het jurkje is afgewerkt met zwart/wit strepen, voor een extra sporty look. De tailleband is zwart met zilver en heeft een aantrekkoord. Het jurkje is verkrijgbaar vanaf mt 92 t/m mt 164.

Maatadvies

Deena is ruim 149 cm lang en draagt de jurk in mt 152. De jurk is nog ruim genoeg om de hele zomer mee door te komen.

Combi tips

Wij dragen het jurkje met zwart/witte kniekousen. En als het straks wat warmer is met sneakers of teenslippers.

– Ruilen en retourneren binnen 14 dagen.
– 3,95 euro verzendkosten.
– Vanaf 50 euro gratis verzending.

Varifashion4kids
Aagje Dekenstraat 10
2162 KH Lisse
email: Info@varifashion4kids.nl

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *