Review Hexagon

Een tijdje geleden lieten we jullie al een prachtige foto op canvas zien, die je kunt bestellen bij de canvascompany.

Vandaag laten we jullie één van hun nieuwste producten zien; een foto op hexagon. En we hebben ook nog een té gekke kortingsactie voor jullie! Je kunt namelijk hexagons bestellen met maar liefs 50% korting. Gebruik daarvoor code: MP50, deze kortingscode is geldig t/m 1-10-2020.

Met jouw eigen foto op hexagon creëer je een waar kunstwerk aan de wand. Jouw foto kan worden afgedrukt op meerdere hexxas, waardoor je een uniek beeld krijgt aan de muur. Super handig als je niet kunt kiezen uit al je mooie foto’s! Je kunt zelf bepalen hoeveel je er bestelt en in welke vorm je ze op de muur plakt. Ja, je leest het goed: plakt!! Deze hexagon foto’s kun je makkelijk op je muur plakken door middel van plakstrips! Dus geen gaten in je muur, geen moeilijk gedoe met boren, echt super handig! En heb je weer nieuwe foto’s of mooie herinneringen, dan kun je je hexagon super makkelijk uitbreiden!

Een hexagon van canvascompany wordt gemaakt van het materiaal forex, dit biedt vele voordelen. Forex is een kunststof materiaal, met een witte en gladde bovenlaag. Dit zorgt ervoor dat het materiaal licht van gewicht is, stevigheid biedt en een haarscherpe afdruk van jouw favoriete foto’s garandeert. Geef jouw interieur een boost met een prachtige collectie hexagon foto’s van CanvasCompany.

Hexagon, circle of square

Een hexagon wordt ook wel een zeshoek genoemd. Een hexagon is een vorm die jouw favoriete foto een kunstzinnig podium biedt. Dit wordt vooral mooi als je een fotocollage laat maken op verschillende hexagons, waarmee je een prachtige collectie aan de muur kunt ophangen. De hexagon fotocollage kan vele thema’s bevatten, zoals een collage van een prachtige reis of geslaagde fotoshoot. Je kunt de verschillende hexxas op je fotomuur precies zo afstellen dat ze even ver uit elkaar hangen. Dit kan met de afstandhoudertjes die bij erbij worden geleverd. Naast dat je een hexagon (zeshoek) vorm kunt bestellen, kun je ook kiezen voor een cirkel (circle) en een vierkant (square). Ook hierbij kun je de foto’s goed op elkaar afstellen. De kortingscode is geldig op al deze drie modellen.

Circle

Hexagon

Square

Dus ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau, een mooie herinnering of het perfecte moederdagcadeau?! Bestel dan snel bij de canvascompany en vergeet niet gebruik te maken van de kortingscode;MP50.

– Snelle levering.
– 5,95 euro verzendkosten.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *