Hexagon

Mooie momenten vastleggen
We maken vaak allemaal een berg met foto’s die dan ergens op de telefoon blijven staan of misschien ooit in een fotoalbum terecht komen. Wij hebben in ons huis een stuk aangebouwd met nog kale witte muren en daar wilden we graag wat mooie herinneringen ophangen. Via Canvas Company mochten we deze toffe hexagon foto reviewen. Naast een hexagon foto kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een poster, foto op hout of een canvas. Het fijne van de Hexagon is dat je het steeds verder kunt uitbreiden of makkelijk foto’s weer kunt vervangen. Ze zijn los te bestellen via canvas company dus dat is super handig!

Materiaal
Een hexagon foto van Canvascompany wordt gemaakt van het materiaal forex, dit biedt vele voordelen. Forex is een kunststof materiaal, met een witte en gladde bovenlaag. Dit zorgt ervoor dat het materiaal licht van gewicht is, stevigheid biedt en een haarscherpe afdruk van jouw favoriete foto’s garandeert. Geef jouw interieur een boost met een prachtige collectie hexagon foto’s van Canvascompany.

Kortingsactie

Ook hebben we nog een hele leuke kortingsactie voor jullie. Je kunt namelijk zo’n Hexagon, circle of square bestellen met maar liefs 50% korting. Gebruik daarvoor code: MP50, deze kortingscode is geldig t/m 1-10-2020.

Hexagon, circle of square
Een hexagon wordt ook wel een zeshoek genoemd. Een hexagon is een vorm die jouw favoriete foto een kunstzinnig podium biedt. Dit wordt vooral mooi als je een fotocollage laat maken op verschillende hexagons, waarmee je een prachtige collectie aan de muur kunt ophangen. De hexagon fotocollage kan vele thema’s bevatten, zoals een collage van een prachtige reis of geslaagde fotoshoot. Je kunt de verschillende hexxas op je fotomuur precies zo afstellen dat ze even ver uit elkaar hangen. Dit kan met de afstandhoudertjes die bij erbij worden geleverd. Naast dat je een hexagon (zeshoek) vorm kunt bestellen, kun je ook kiezen voor een cirkel (circle) en een vierkant (square). Ook hierbij kun je de foto’s goed op elkaar afstellen. De kortingscode is geldig op al deze drie modellen.

Wij zijn mega blij met onze Hexagon! De foto’s zijn van top kwaliteit, je hoeft niet te boren en ze zijn super makkelijk te bevestigen! Ook het kunnen uitbreiden en veranderen is super fijn. Normaal wanneer ik een grote foto wil kiezen voor in de kamer kan ik geen keuze maken of toen er een kleintje bij kwam stond die er nog niet bij en bij deze wanddecoratie heb je die problemen allemaal niet, dikke aanrader dus!

Veel shopplezier!

Liefs,
Bianca

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *