Review Cute’n Cool Moodstreet setje

Deena laat jullie vandaag een gaaf setje zien van Moodstreet; een jurkje met bijpassende kniekousen. Je shopt het setje nu in de sale met 25% korting bij Cute’n Cool.

Review

De bovenkant van het jurkje is rood/roze met wit gestreept, op de voorkant staat met rosé goudkleurige pailletten: wonder. De streepjes zijn afgewerkt met rosé goudkleurige glitters, erg mooi! De mouwtjes zijn lichtroze geprint en afgewerkt met een donkerblauwe bies, net als de hals. Aan de zijkant van het rokgedeelte zit een donkerblauwe trendy bies, die geeft het jurkje een sportieve look. De tailleband is voorzien van een aantrekkoord. Eronder draagt Deena bijpassende kniekousen om het setje compleet te maken.

Maatadvies

Deena is ruim 150 cm lang en draagt het jurkje in mt 146/152. Het jurkje is nog ruim genoeg om de hele zomer mee door te komen. De kniekousen draagt ze in 35-39 (mt 3) bij schoenmaat 35/36.


Cute’n Cool

Cute’n Cool is een leuke webshop voor jongens en meiden waar ze de volgende topmerken verkopen; Quapi, LEVV, B.Nosy, TYGO & vito, Dutch Dream Denim, Chaos and Order, O’CHILL, B.CHILL, LoveStation22, Kidz-Art en Moodstreet. Dit seizoen is het nieuwe merk Raizzed erbij gekomen voor jongens. Dit merk is trendy en vooral heel betaalbaar! Bij Cute’n Cool kun je terecht vanaf baby tot tiener! De sale is al in volle gang dus scoor snel jouw favoriete item met een leuke korting!

Alleen vandaag nog shop je de hele collectie met 15% extra kassakorting bij Cute’n Cool. Gebruik daarvoor bij het afrekenen kortingscode: PINKSTER15

Let op , alleen toegestaan op bestelling vanaf € 50,00.

– Snelle levering.
– Lage verzendkosten van 3,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 45 euro.
– Ophalen mogelijk op afspraak.
– Betalen via ideal, creditcard of overschrijving.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *