Review Cute’ n Cool Bellaire sweater

Vanaf morgen wordt het weer wat frisser buiten, deze sweater van Bellaire is ideaal voor de wat koudere zomerdagen! Hij is fel geel en heeft een stoere capuchon met sierkoord. Voorop zit een brede donkerblauwe balk waarop met grote witte letters ‘BELLAIRE‘ staat. De sweater is van een wat dunnere sweatstof gemaakt en draagt erg comfortabel. Je shopt hem nu bij Cute’n Cool voor een leuk prijsje in de sale.

Maatadvies

Adam is ruim 156 cm lang, qua maat valt hij een beetje tussen twee maten in. Maat 152 zit precies pas en maat 164 zit vaak nog wat ruim. Hij draagt de sweater in mt 158/164, deze kan hij nog lang met veel plezier dragen.


Combi tips

De collectie van Bellaire is onderling eindeloos met elkaar te combineren. Zo kun je er heerlijk op los mixen and matchen. Shop vandaag nog met 15% extra kassakorting op de gehele collectie bij Cute’n Cool. Gebruik daarvoor bij het afrekenen kortingscode: PINKSTER15

Let op, alleen toegestaan op bestelling vanaf € 50,00.

Cute’n Cool is een leuke webshop voor jongens en meiden waar ze de volgende topmerken verkopen; Quapi, LEVV, B.Nosy, TYGO & vito, Dutch Dream Denim, Chaos and Order, O’CHILL, B.CHILL, LoveStation22, Kidz-Art en Moodstreet. Dit seizoen is het nieuwe merk Raizzed erbij gekomen voor jongens. Dit merk is trendy en vooral heel betaalbaar! Bij Cute’n Cool kun je terecht vanaf baby tot tiener! De sale is al in volle gang dus scoor snel jouw favoriete item met een leuke korting!

– Snelle levering.
– Lage verzendkosten van 3,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 45 euro.
– Ophalen mogelijk op afspraak.
– Betalen via ideal, creditcard of overschrijving.

Liefs Miranda & Adam

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *