Review fotocadeau

Vandaag laten we jullie één van de nieuwste producten zien van fotocadeau.nl; een gave collage squares. En we hebben ook weer een te gekke kortingsactie voor jullie! Je kunt namelijk squares bestellen met maar liefs 50% korting. Gebruik daarvoor code: MP50. Deze kortingscode is geldig op alle squares, de actie loopt t/m 1-10-2020.

Collage squares

Jouw favoriete foto afgedrukt op meerdere squares, hoe gaaf is dat?! Dit geeft een magisch effect aan je foto en zorgt voor een ware collage squares. De foto op meerdere squares is van hoge kwaliteit en zal lang mooi blijven, zo kun je er elke dag weer van genieten. Je kunt zelf kiezen voor het aantal squares waarop je jouw foto op wilt drukken. Wij hebben gekozen voor een vierkant van 9 squares. Maar een rechthoek: horizontaal of verticaal is ook mogelijk! De squares zijn door middel van plakstrips te bevestigen. Dus geen gaten in je muur, geen moeilijk gedoe met boren, echt super handig! Er zit een afstandhoudertje bijgeleverd die ervoor zorgt dat je elke square exact even ver van de andere afhangt.

De squares worden afgedrukt op forex, dit is een kunststof dat zeer licht is, maar ook erg sterk. De structuur van het materiaal is zeer glad, waardoor je foto’s haarscherp worden afgedrukt. Bestel dus nu jouw squares met maar liefs 50% korting en haal een zeer unieke wanddecoratie in huis! Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode: MP50 te gebruiken!!!

Bij fotocadeau.nl hebben ze de leukste cadeau’s! Niet alleen om weg te geven maar ook super leuk om te krijgen. Ze hebben een zeer ruim aanbod zoals; onderzetters, sleutelhangers, fotoboeken, tuinposters, linnendoeken, placemats, koffers, tassen enz. Of wat dacht je van een fotoklok?!

fotocadeau.nl

– snelle levering.
– 5,95 euro verzendkosten.
– 50% unieke kortingscode op alle squares, hexagons en circles. Gebruik kortingscode: MP50 bij het afrekenen.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *