Review + Winactie O’Chill

Wat is de nieuwe collectie van O’Chill toch weer vrolijk! Echt een feestje om te dragen. Wat je smaak of style ook is, de collectie is zo uitgebreid dat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit! En dit is alleen nog maar de eerste levering. Wij kunnen niet wachten op de rest. Deena laat jullie vandaag een sweater zien met bijpassende joggingbroek.

De joggingbroek is donkerblauw met een all-over gekleurde panterprint. Wij zijn gek op panterprintjes maar dat zullen jullie inmiddels wel weten. Er boven draagt Deena een stoere sweater met cappuchion. Voorop staat een gekleurde tekst; THINK POSITIVE.

Deena is ruim 150 cm lang en draagt de hele set in mt 152/158. De sweater zit nog ruim genoeg om de hele winter mee door te komen. De broek zit net aan maar dat komt omdat Deena vrij lange benen heeft, van jeans draagt ze al mt 158.

O’Chill is o.a te koop bij Cute’n Cool en HappyKidskleding en Merkmeisjeskleding.nl

Van de week liet Liv jullie een gave jurk zien met bijpassende legging. Je maakt nog steeds kans om deze geweldige set te winnen dus doe nog snel mee! Meedoen is simpel:

– Like Kidsmusthavesblog en O’Chill op Facebook.
– Tag een vriend of vriendin.
– Laat in een reactie achter welke maat je wilt winnen.

Succes allemaal! Volgende week trekken we de winnaar.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *