Review Nobell jurk Cute’n Cool

Review

Deena laat jullie van een prachtig setje zien van Nobell die je shopt bij Cute’n Cool. Het jurkje is donkerblauw/ wit gestreept. Het bovengedeelte en de mouwen zijn effen donkerblauw en de voorkant is afgewerkt met een legergroen panterprint vlak, echt heel gaaf! Haar kniekousen matchen er dan ook perfect bij. Om de tailleband zit een donkerblauw koord. Het jurkje is gemaakt van een wat dikkere stof, ideaal voor de winter. Er zit een goede stretch in voor extra draagcomfort.

Maatadvies

Deena is 151 cm lang en draagt het jurkje in mt 146/152. De mouwen zijn nog lang genoeg om de hele winter mee door te komen en de lengte valt ook mooi. De kniekousen draagt Deena in mt 158/176 bij schoenmaat 37. Deze maat zit goed bij haar.


Cute’n Cool

Cute’n Cool is een leuke webshop voor jongens en meiden waar ze de volgende topmerken verkopen; Quapi, LEVV, B.Nosy, TYGO & vito, Dutch Dream Denim, Chaos and Order, O’CHILL, B.CHILL, Nobell, 4President en Moodstreet. Dit seizoen Raizzed voor meiden bijgekomen, jongens hadden ze al! Dit merk is niet alleen trendy en van goede kwaliteit maar ook nog eens heel betaalbaar! Bij Cute’n Cool kun je terecht vanaf baby tot tiener! De nieuwe collecties vliegen de deur uit dus wacht niet te lang met bestellen van jouw favoriete items.

– Snelle levering.
– Lage verzendkosten van 3,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 45 euro.
– Afhalen mogelijk op afspraak.
– Betalen via ideal, creditcard of overschrijving.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *