Review Chaos and Order

Wat een gave collectie heeft Chaos-and-Order dit seizoen weer! Elke keer verrassen ze ons weer met de mooiste herfstkleuren en leukste printjes. De kwaliteit is zoals altijd top en alle kledingstukken zijn afgewerkt met prachtige details. De collectie bestaat uit jurkjes, rokjes, truitjes, sweaters, broeken, vestjes en leggings die onderling goed te combineren zijn. Zo creëer je je eigen look en style. Dit seizoen is er ook weer een stoere boys collectie verkrijgbaar. Zo kun je twinnen met je broer of zus in dezelfde kleurencombinaties! Chaos-and-Order is verkrijgbaar vanaf maat 98/104 tot en met maat 158/164.

Review

Deena laat jullie vandaag een kleurrijk setje zien uit de nieuwste levering van Chaos-and-Order. Ze draagt een geelkleurige sweater afgewerkt met een subtiel donkerblauw randje bij de mouwen, hals en onderboord. Voorop staat een tekst en op de mouw een klein logo.De sweater is heerlijk zacht van binnen en draagt dan ook erg comfortabel. Het rokje heeft opvallende gekleurde strepen en een elastische tailleband. Het model loopt iets uit en valt mooi soepel. Eronder draagt Deena een donkerblauwe legging.

Maatadvies

Deena is 151 cm lang en draagt de hele set in maat 158/164. We hebben bewust voor een maatje groter gekozen omdat maat 152 nog net aan zit en het nog geen winter is. De legging valt mooi smal en lang. Het rokje is nog wat ruim bij de tailleband. En in de sweater heeft ze nog genoeg groeiruimte over.

– Gratis verzending vanaf 49 euro.
– Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis.
– Tijdelijk gratis retourneren in Nederland.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *