Review Tom-du

Deena laat jullie vandaag een winterse set zien van het mooie merk Tom-du. En het leuke is, Tom-du is nu tijdelijk online verkrijgbaar!!! Dus wacht niet te lang want het gaat erg hard en OP=OP.

Review + maatadvies

De set heeft een aparte kleur; rood/bruin.
Op het shirt staat met zwart-, goud- en crèmekleurige letters: LOVE. De broek is gemaakt van een dikke stof en zit heerlijk warm voor de koudere dagen. De broek heeft wat wijdere pijpen en een goudkleurig aantrekkoord. Deena is ruim 152 cm lang en draagt de hele set in mt 152/158. De broek zit precies pas en het shirt is nog wat ruim. De set draagt erg comfortabel en vooral de broek zit heerlijk!

Tom-du

Tom-du is een vrolijk en betaalbaar merk voor jongens en meiden. Verkrijgbaar vanaf mt 80/86 tot en met maat 176/182. Normaal is Tom-du alleen op kledingparty’s verkrijgbaar maar door de Corona zijn er nu andere mogelijkheden, zoals dit nieuwe concept; de Tom-du Pop Up!!! Helemaal duurzaam en van recycled karton toveren ze jouw huis om in een kleine winkel.

Nodig vriendinnen/kennissen/buren uit en laat ze winkelen in jouw eigen huis. Je kan meer mensen ontvangen en je hebt een eigen winkeltje die je voor een dag gaat runnen.
Alles is zelf te bepalen: de dag, tijden en opzet. En hulp van een shopadvisor is natuurlijk ook altijd mogelijk! Afhankelijk van je omzet ontvang je shoptegoed, dit kan oplopen tot maar liefst €100,-! Meer informatie vindt je op de site; Tom-du

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *