Over ons!

Hoi!!Mijn naam is Ivette Eijlers! Welkom op ons blog!

Een aantal jaar geleden ben ik spontaan gestart met “Kidsmusthavesblog” en we zijn inmiddels met 5 dames! Super leuk!

Inmiddels is Jesper 8 jaar en Elin 6 jaar en ik werk nog steeds in het onderwijs! Op een middelbare school.

Vaak wordt er gezegd, “Zit je nu alweer naar kleding te kijken?”…uhm ja maar niet alleen voor mezelf of voor mijn kids, ik vind het heerlijk om te zoeken naar trends. En ja, ik koop teveel, dus daarom…wil ik anderen mijn ideeën laten zien!!Ik hoop dat we anderen kunnen inspireren met hippe kinderkleding! We zullen  regelmatig foto’s posten, tips van nieuwe leuke websites laten zien en natuurlijk de laatste trends komen aan bod!

Zoals ik al vertelde zijn we nu met 5 dames. Het wordt tijd dat ze worden voorgesteld!
Veel kijk en lees plezier!

Groetjes Ivette
20141023_234508

 

Mijn naam is Bianca Blom. Trotse mama van Liv Marly van  2 jaar en lief mama van Lois van 8 jaar. Ik kom uit het onderwijs maar ben nu vooral heerlijk thuis aan het genieten met mijn dochter. Ik werk nog twee ochtenden in de week in een sportschool en verder zijn wij veel bezig met kidsfashion. Mijn stijl is heel breed en dit zul je ook terug zien in mijn blogitems. Ik hou van stoer maar ook van lief, ik hou van trendy maar ook van klassiek en ik hou van kleurrijk maar ben ook dol op monochrome kleding. Ik hoop via deze blog naast een aantal grote merken waar wij fan van zijn vooral ook de kleinere maar zo onwijs gave merken een platform te geven en jullie de kidsmusthaves van de leukste merkjes en shops te showen.

Liefs,
Bianca Blom

IMG_1927

 

Ik ben Dorien van de Swaluw, 31 jaar oud en woon in het mooie Zeeland. We hebben 2 lieve meiden, Isabelle (4 jaar) en Nikkie (2 jaar). Samen met mijn vriend heb ik een groot fruitteeltbedrijf, waar we appels & peren telen, deze verkopen we en dan kunnen jullie ze in de supermarkt vinden 😉 Verder heb ik een klein groente & fruit winkeltje én heb ik als interieurstylist een aantal mooie vakantiewoningen in mogen richten. Dit laatste doe ik eigenlijk hobbymatig, maar wie weet wat de toekomst nog brengt. Oh ja, en verder ben ik gewoon fulltime mama. Best divers he!
Kleding en styling is echt mijn passie. De meiden gaan vaak goed gekleed de deur uit en doe altijd mijn best om het nét even iets anders als andere te doen. Kniekousen en sjaaltjes zijn hier favoriete items om het geheel af te maken. Mijn favoriete merken zijn: Mini Rodini en Mingo kids. Wil je meer van mij weten of heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar dvdswaluw@gmail.com.
Liefs Dorien

 

IMG_1922

 

Hoi ,

Ik ben Miranda
Ben 36 jaar , moeder van 2 kinderen .
Heb een zoon van bijna 9 en dochter van 6 .
Heb vanaf mijn 18de jaar in de detail handel gewerkt en ben nu nog elke dag bezig met kleding !
Alleen nu niet meer voor mezelf maar voor mijn kids .
Daarom vind ik bloggen zo leuk !

 

IMG_1923

 

Mijn naam is Cindy Trouerbach. Ik ben 38 jaar en getrouwd met Chris. Samen hebben wij drie kinderen: Milan (2006), Jade (2008) en Evi (2010). Ik ben drie dagen in de week werkzaam als leerkracht van groep 3 en daarnaast vind ik het heerlijk om me bezig te houden met kinderkleding en lifestyle!

IMG_1924

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *